субота, 21 квітня 2007 18:02

Запорізький "Металург" був сильнішим від донецького

Перевага у матчі у Запоріжжі була на боці місцевого "Металурга" футболісти раз-по-раз атакували, однак відкрити рахунок змогли лише на 43 хвилині. Годін виконав штрафний неподалік від центральної лінії. Круіфф у боротьбі з Кашевським зіграв рукою у штрафному майданчику запорожців і суддя призначив пенальті. Одинадцятиметровий чітко реалізував Сілюк.

Подвоїти рахунок на 57 хвилині вдалося уже самому Годіну. А ще через дві хвилини він у своєму штрафному майданчику руками притримав Де Олівейру. Пенальті пробивав Міту, однак Пространський парирував удар, не давши донеччанам забити бодай гол.

"Металург" (Запоріжжя) - "Металург" (Донецьк) - 2:0 (1:0)

21 квітня. Запоріжжя. Стадіон "Арена Славутич"

"Металург" З: Постранський, Квірквелія, Челядинський, Перишич, Тігорєв, Кашевський, Смірнов (Михайленко, 62), Степаненко, Любарський, Сілюк (Демченко, 90+2), Годін (Польовий, 79)

Головний тренер: Анатолій Чанцев

"Металург" Д: Воробйов, Бусаіді, Чечер, Мельник, Збечірі, Глад (Бансе, 46), Круіфф, Де Соуза (Фернандес, 78), Де Олівейра, Міту, Окодува

Головний тренер: Ко Адріансе

Голи: Сілюк (43, з пенальті), Годін (57)

Попередження: Бусаіді (30), Міту (62)

Зараз ви читаєте новину «Запорізький "Металург" був сильнішим від донецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі