вівторок, 17 квітня 2007 18:52

Запоріжський "Металург" очолив старший тренер другої команди

Як відомо, минулої неділі подав у відставку головний тренер запоріжського "Металургу" Сергій Ященко. Разом з Ященком пішли з команди його помічники - Ігор Яворський та Михайло Соколовський.

За словами тепер вже екс-наставника "Металурга", йому було шкода залишити те, що створювалось не один місяць, але терпінню увірвався кінець і, саме тому, Ященко прийняв таке непросте рішення.

Керівництво запоріжського клубу, головною причиною відставки Ященко, назвало різне бачення перспектив розвитку сучасного футболу, повідомляє www.sport.com.ua.

Відразу після своєї відставки, Ященко спрогнозував, що новим головним тренером "Металурга" стане Юрій Вернидуб. Боси клубу були іншої думки - наставником команди було призначено старшого тренера "Металурга-2" Анатолія Чанцева, 49 років, якому будуть допомагати Вернидуб, Ігор Луткевич, Володимир Хохлов та Віктор Жук.

Анатолій Чанцев є вихованцем запоріжської СДЮШОР "Металург". Грав за команди "Металург" (Запоріжжя), "Авангард" (Рівне), "Торпедо" (Запоріжжя), "Гомсельмаш" (Гомель). На тренерську роботу перейшов у 1992 році. Працював головним тренером білоруських команд "Ведрич" (Рециця), ФК "Гомель", "ЗлиН" (Гомель). До "Металургу" повернувся у січні 2002 року, де до цього часу працював старшим тренером другої команди.

Наразі, "Металург" після 22-х турів в чемпіонаті України займає 11 місце, набравши 26 очок. Дебютним для Анатолія Чанцева на посаді головного тренера команди стане домашній поєдинок проти донецького "Металурга", який відбудеться в суботу, 21 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Запоріжський "Металург" очолив старший тренер другої команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі