Ексклюзиви
субота, 29 жовтня 2011 11:42

Заплановані на листопад матчі НБА не відбудуться

Заплановані на листопад матчі НБА не відбудуться

Матчі Національної баскетбольної асоціації (НБА), заплановані на листопад, не відбудуться, призводить Рейтер слова комісіонера НБА Девіда Стерна.

Черговий раунд переговорів щодо скасування локауту не приніс успіху, тому сторони визнали, що повноцінний сезон з 82 ігор точно не відбудеться. Раніше через локаут були скасовані передсезонні матчі і перші ігри чемпіонату, які повинні були пройти в жовтні.

"Наші ігри скасовані до кінця листопада. Ми сподівалися на краще, але на тлі провалу переговорів повного сезону в НБА тепер не буде ні за яких обставин. Гравці не розуміють, що власники несуть величезні збитки через локаут. Таким чином, наступна пропозиуція ліги буде ще менш вигідною для баскетболістів, тому що власники повинні покрити збитки", - заявив Стерн.

Каменем спотикання залишається принцип розподілу доходів ліги. У п'ятницю гравці запропонували знизити свою частку до 52%, але цього виявилося недостатньо, тому що власники клубів наполягають на розподілі навпіл.

Останній раз локаут в НБА трапився в сезоне-1998/99, тоді кількість ігор у регулярному сезоні було зменшено до 50 замість звичайних 82.

Зараз ви читаєте новину «Заплановані на листопад матчі НБА не відбудуться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути