субота, 31 жовтня 2020 21:59

Запас міцності дозволив "Динамо" вирвати вольову перемогу в "Дніпра-1"

Запас міцності дозволив "Динамо" вирвати вольову перемогу в "Дніпра-1"
Беньямін Вербич відзначився лише старанням. Фото "Динамо"

Київське "Динамо" обіграло в столиці України "Дніпро-1" – 2:1 й одноосібно очолило турнірну таблицю. М'ячі забивали: дніпряни Олександр Назаренко та Володимир Адамюк (у власні ворота) та киянин Віктор Циганков.

Схоже, у "Дніпра" підростає нова зірка. Олександр Назаренко має такий же неймовірний удар, як у батька, то вже може претендувати на своє місце в історії. А якщо в хлопця виявить швидкість, то може піти навіть далі батька. Те, як він прибрав фінтом Караваєва і пробив у дальній кут воріт дебютанта Нещерета – справжня насолода для гурманів.

Схоже, критика позитивно впливає на Владислава Супрягу. Сьогодні форвард "Динамо" набагато частіше зустрічався із м'ячем, не соромився іти в силову боротьбу й навіть пробив одного разу по воротах. Хтозна, скільки б голів забив Назарій Русин, якби йому давали стільки шансів, але у порівнянні з матчем проти "Ференцвароша" Супряга додав. Звісно, це ще не той Влад, який був у часи "Дніпра-1", але й не той, що виходив у Будапешті.

Звісно, це ще не той Супряга, який був у часи "Дніпра-1", але й не той, що виходив у Будапешті

Віктор Циганков вийшов на пік своєї форми. І річ навіть не в красивому м'ячі, який забив найдорожчий гравець команди. Схоже, зараз Циганков може відбігати цілий матч, а це вже неабияке досягнення молодого і травматичного півзахисника. Останнім часом Луческу не міняє Циганкова, відчуваючи, що Віктору вистачає здоров'я відіграти повний матч. Він, фактично, витіснив на лівий фланг Родрігеша, змушуючи останнього боротися з Де Пеною та Вербичем за місце в основі.

Карлос, звісно, неабиякий бомбардир динамівців у єврокубках (3 голи), але, схоже, Родрігеш набрав нині просто чудову форму. З його виходом замість Вербича гостроти суттєво додалося. Цілком можливо, що саме Жерсон почне матч в основі проти "Барселони".

Важко щось сказати про гру юного воротаря Нещерета. Роботи в нього майже не було, але кілька огріхів таки мали місце. Руслан далеко вийшов у другому таймі й міг поплатитися. Принаймні Мессі й партнери уміють перекидати воротаря, а не бити низом, як це зробив Хобленко. Але якщо Трубін відіграв уже два матчі в Лізі чемпіонів і мав прекрасну пресу, то що заважає Нещерету зробити те саме?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не дай Боже вам побачити, як нервує Луческу – колишній гравець "Шахтаря"

Наступну гру "Динамо" зіграє в середу, 4 листопада, на "Камп Ноу" проти "Барселони" в Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Запас міцності дозволив "Динамо" вирвати вольову перемогу в "Дніпра-1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі