вівторок, 13 січня 2015 15:56

"Занадто товстий" - Моурінью розкритикував арбітра
3

Фото: dailymail.co.uk

Головний тренер лондонського "Челсі" Жозе Моурінью звинуватив англійського арбітра Філа Дауда у зайвій повноті. Про це повідомляє таблоїд The Daily Mirror. Інцидент стався 1 січня після поразки "Челсі" від "Тоттенхема" (3:5), проте ЗМІ дізналися про те, що трапилося тільки зараз.

Після закінчення гри Моурінью крикнув на адресу арбітра, що той "занадто товстий для рефері". Крім того, тренер закликав Дауда завершити кар'єру і додав, що "його суддівство обійшлося занадто дорого".

Після закінчення матчу португальський наставник "Челсі" критикував роботу рефері на прес-конференції. Моурінью висловив думку, що Дауд мав поставити пенальті в ворота "Тоттенхема" за рахунку 1:0 на користь "синіх". Не отримавши право на 11-метровий удар, "Челсі" потім пропустив чотири м'ячі і в підсумку не зміг відігратися. Також португалець назвав дії арбітра "надто повільними".

Футбольна асоціація Англії (ФА) поки що не відреагувала на інформацію про слова Моурінью на адресу Дауда. Організація вже веде одну справу стосовно тренера "Челсі" за висловлювання після нічиєї з "Саутгемптоном" (1:1) 28 грудня. Тоді португалець також скаржився на роботу бригади арбітрів на чолі з Ентоні Тейлором і заявив, що "проти його команди розгорнута кампанія". У підсумку ФА висунула проти Моурінью звинувачення в недоречних коментарях, тренер повинен дати відповідь до 14 січня.

Дауд, якому 26 січня виповниться 52 роки, судить матчі англійської прем'єр-ліги з сезону-2001/02. Британські вболівальники та експерти неодноразово відзначали наявність зайвої ваги у рефері, за що арбітр часто ставав об'єктом критики і жартів.

Зараз ви читаєте новину «"Занадто товстий" - Моурінью розкритикував арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі