пʼятниця, 29 листопада 2019 00:36

Захист киян провалився: головні висновки після матчу "Мальме"- "Динамо"

Київське "Динамо" в рамках 5 туру Ліги Європи програло в гостях "Мальме" 3:4.

Gazeta.ua зібрала головні аспекти гри у Швеції:

Матч мав важливе значення. В разі поразки "Мальме" втрачав шанси на продовження боротьби в наступному раунді Ліги Європи. Програш ускладнювала подальші перспективи для "Динамо", тепер не все залежить від команди Михайличенка

"Динамо" провалило гру в захисті. Всі чотири захисник української команди провели слабкий матч. Кендзьора та Миколенко програвали свої єдиноборства на флангах, а Шабанов та Кадар помилялися в центрі захисту. . "Мальме" не створив нічого крім тиску. Цього було достатньо для перемоги.

Бущан не виручав. Воротар "Динамо" не може записати мачт собі у актив. Жоден із 4 пропущених голів не були неймовірно складними, але в жодному із випадків воротар не виручив команду.

Кияни пропустили третій раз поспіль у Лізі Європи швидкий гол. В обох матчах проти "Копенгагена" динамівці пропускали на перших хвилинах. Не став виключенням матч у Швеції. Швидкий гол – змінює план на гру, змушує гравців перебудовуватися.

"Динамо" в третьому матчу Ліги Європ пропускає на стартових хвилинах


"Мальме" проводив активно перші 10-15 хвилин кожного із таймів. Намагався високо пресингувати суперників та тиснути на півзахисників. А потім віддавали ініціативу супернику. Футболісти "Динамо" не були готові до такого перебігу подій на полі .

Команді Михайличенка не вистачало Дениса Попова. Шведи багато робили довгих передач, прострілів у штрафну. Це все хліб Попова, який дуже сильно грає у силовій боротьбі. Попередній матч Ліги Європи проти "Копенгагена" кияни відіграли набагато сильніше в захисті якраз через сильну гру 20-річного захисника.

Автор: Фанати дякую Маркусу Розенбергу за кар'єру
 

Сергій Сидорук підвів команду. Капітан "Динамо" отримав дві не потрібні жовті картки. Спочатку відкинув м'яч після свистка арбітра, а потім за суперечки. Вилучення в середині другого тайму суттєво вплинуло на гру.

Сидорчук підвів "Динамо"

Маркус Розенберг красиво попрощався із футболом. 37-річний форвард прощався перед власними вболівальниками в матчі проти "Динамо". На рахунку Розенберга – два забитих м'ячі у ворота.

Арбітр прискіпливо реагував на порушення динамівців. Вже в першому таймі гравці "Динамо" отримали 3 жовтих картки. Причому не завжди епізоди вимагали такого сурового покарання. В другому таймі каркопад тільки продовжився. Жовту отримав навіть Олексій Михайличенко та вилучення Сергій Сидорчук. В одному з епізоднів арбітр міг призначити пенальті у ворота шведів, але проігнорував епізод.

"Мальме" заслужив на перемогу. Гості виглядали мотивованими на всі сто відсотків протягом всього матчу. В кожному епізоді, в кожному епізоді грали до кінця. Можливо, їхній футбол був передбачуваний, але бажання дозволили все-таки вирвати перемогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" й "Мальме" влаштували скандал за форму


В іншому матчі групи "Копенгаген" переміг "Лугано" в гостях 1:0. Тепер "Динамо" не займе місце вище 2. Для цього варто обіграти у останньому турі вдома аутсайдера "Лугано".

Зараз ви читаєте новину «Захист киян провалився: головні висновки після матчу "Мальме"- "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі