вівторок, 27 вересня 2011 16:23

Захисника "Баварії" затримали за підозрою у підпалі власного будинку

Захисника "Баварії" затримали за підозрою у підпалі власного будинку

Бразильський захисник "Баварії" Брено заарештований за підозрою в підпалі власного будинку в передмісті Мюнхена. Про це оголосила місцева поліція.

У правоохоронців, вказується в повідомленні, є "вагомі докази" того, що 21-річний футболіст сам підпалив будинок. Як очікується, незабаром футболістові будуть пред'явлені звинувачення.

Президент "Баварії" Улі Хенесс вже закликав звільнити гравця.

"Ми постараємося зробити все, щоб випустити його якомога швидше з-під варти. Для мене це трагедія. Не відомо точно, що трапилося, а прокурори вже твердять, що він винен. Це зводить з розуму. Ніхто не постраждав в результаті пожежі. Брено був тоді один у будинку, - говорить президент "Баварії". - Він не знає німецької мови. Навіщо його тримати в поліції? Він тепер не має паспорта, так що все одно не зможе втекти. Не бачив нічого більш дивного в цій країні" .

Нагадаємо, минулого тижня будинок Брено в передмісті Мюнхена практично повністю згорів, а сам футболіст отруївся чадним газом. Сума збитку оцінена в 1,5 млн євро.

Вже 23 вересня стало відомо, що поліція підозрює Брено в підпалі. А пізніше представник "Баварії" повідомив газеті Muenchner Merkur, що у футболіста, імовірно, проблеми з психікою. Гравець перебуває під наглядом фахівців.

Варто зазначити, що Брено одружений, у нього троє дітей.

Зараз ви читаєте новину «Захисника "Баварії" затримали за підозрою у підпалі власного будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі