вівторок, 09 жовтня 2007 12:56

Захисник збірної Німеччини провів прощальний матч

У Карлсруе у присутності 20 тисяч глядачів відбувся прощальний матч відомого німецького захисника Йенса Новотни, що виступав за леверкузенський "Байер". На поле вийшли місцевий "Карлсруе" і команда "друзів Новотни", у складі якої зіграли, зокрема, Кевін Кураньї, Олівер Нойвілль, Томас Хесслер, Йенс Леманн, Пер Мертезакер і Джеральд Асамоа. Перемогу з рахунком 8:6 отримали "друзі Новотни", а прибутки від заходу будуть перераховані на рахунок одного з дитячих фондів Німеччини, повідомляє championat.ru.

33-річний Новотни почав професійну кар"єру в "Карлсруе" в 1991 році. У 1996 році перейшов в леверкузенський "Байер". За 10 років виступів в цій команді він зіграв 231 матч в Бундеслізі і 34 матчі в Лізі чемпіонів. Єдиний гол, забитий в цьому турнірі, він провів у ворота київського "Динамо".

За збірну Німеччини дебютував в 1997 році в матчі проти збірної України. Всього на його рахунку 48 матчів за "Бундестім".

Останній сезон провів в Хорватії - в загребському "Динамо", за яке встиг зіграти тільки 6 матчів. Оголосив про завершення кар"єри 22 січня 2007 року.

Зараз ви читаєте новину «Захисник збірної Німеччини провів прощальний матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі