понеділок, 01 березня 2021 14:37

Захисник збірної Нідерландів не зіграє з Україною на Євро-2021

Захисник збірної Нідерландів не зіграє з Україною на Євро-2021
Тімоті Фосу-Менса (ліворуч) вважається одним із найшвидших футболістів планети. Фото: Reuters

Нідерландський захисник "Баєра" 23-річний Тімоті Фосу-Менса не зможе зіграти на майбутньому чемпіонаті Європи. Він пропустить матч з Україною.

Оборонець наприкінці 1-го тайму матчу проти "Фрайбурга" - 1:2 - зазнав травми та був замінений на ексдинамівця Александара Драговича. Обстеження виявило в гравця розрив передньої хрестоподібної зв'язки правого коліна. Термін відновлення триватиме від 6 до 9 місяців, а це означає, що Тімоті не допоможе своїй національній команді на чемпіонаті Європи. Повідомляє L'Equipe.

Фосу-Менса перейшов у "Баєр" з "Манчестер Юнайтед" у січні 2021 року. Він встиг провести за німецьку команду 7 матчів. Нідерландець вважається одним з найшвидших футболістів планети. Він розганявся до 35,27 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали країну, яка може прийняти всі матчі Євро-2021

Збірна Нідерландів – суперник збірної України в групі С на майбутньому Євро. Матч між ними відбудеться 13 червня в Амстердамі. Раніше збірну Нідерландів залишив наставник Рональд Куман. Він очолив "Барселону".

Зараз ви читаєте новину «Захисник збірної Нідерландів не зіграє з Україною на Євро-2021». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі