четвер, 19 квітня 2007 17:49

Захисник "Сталі" перейшов до бельгійського "Гента"

 

Захисник алчевської "Сталі" Бобан Грнчаров, 24 роки, перейшов до клубу "Гент", що виступає у вищій лізі чемпіонату Бельгії, повідомляє football.ua.

Напередодні македонець попросив керівництво "Стали" про дострокове розірвання контракту з клубом, і в результаті переговорів за згодою обох сторін контракт з Грнчаровим був розірваний.

Новим клубом захисника став "Гент" з однойменного бельгійського міста, що займає в чемпіонаті своєї країни четверте місце. За п"ять турів до закінчення першості "Гент" відстає "Стандарда", що перебуває на третьому місці, на три очки. У найближчу неділю новій команді Бобана належить зіграти з лідером чемпіонату Бельгії - "Андерлехтом".

У нинішньому сезоні Бобан Грнчаров зіграв за "Сталь" 21 матч (19 - в чемпіонаті, 2 - в кубку), забив 1 гол (у ворота ФК "Харків") і отримав 7 попереджень (6 - в чемпіонаті, 1 - в кубку).

В Україні Грнчаров виступав і за донецький "Металург".

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Сталі" перейшов до бельгійського "Гента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі