субота, 07 лютого 2009 17:38

Захисник "Роми" побився з фанатами "Лаціо"

Захисник "Роми" побився з фанатами "Лаціо"

Захисник "Роми" Філіп Мексес розповів про бійку з фанатами "Лаціо", яка відбулася другого лютого на одній з дискотек Рима.

Мене сильно вдарили по обличчю

"Після гри я вирішив відвідати нічний клуб. Наступного дня у нас не було заплановано тренувань, і моя дружина теж була не проти мого походу на дискотеку. Я чекав своїх друзів, як до мене підійшов уболівальник "Роми" і подякував за гру. Проте поряд знаходилися і прихильники "Лаціо", які говорили в мою адресу неприємні речі. Я не міг залишити це без уваги. Розумію, я вчинив неправильно, але я не міг більше терпіти це. Відбулася невелика сутичка без серйозних наслідків, окрім двох синяків на моєму обличчі. Я отримав сильний удар по обличчю, прямо біля ока. Я розумію, що допустив помилку, але річ у тому, що я вже не міг контролювати себе.

Римські клуби повинні поважати один одного. У цьому ж нічному клубі ми привіталися з Лучано Дзаурі, хоча перетиналися на полі в рамках римського дербі. Зрозумійте, що у мене є сім"я і мені вкрай неприємно чути брудні вислови деяких осіб в свою адресу", - цитує Мексеса championat з посиланням на Channel 4.

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Роми" побився з фанатами "Лаціо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі