середа, 22 серпня 2007 11:57

Захисник "Динамо" Родріго може повернутися до Бразилії

Бразильський "Сантос" хотів би повернути до Бразилії захисника київського "Динамо" Родріго, інформує www.terrikon.dn.ua.

У бразильця виникли розбіжності з головним тренером киян Анатолієм Дем"яненко і екс-футболіст "Сан-Пауло" хотів би повернутися на Батьківщину. "Сантос" також зацікавлений в переході центрального захисника, оскільки в команді є вакансія після відходу Крістіано Авалоса в "Сан-Каетано".

Родріго вже кілька разів хотів повернутися до Бразилії, а минулого року "Корінтіанс" вже чекав його для проходження медичного огляду, проте всякий раз особисте втручання президента "Динамо" Ігоря Суркіса зривали плани бразильця. Не виключено, що на цей раз з придбанням сенегальця Папе Діакате на позицію в центр оборони, більше Родріго ніхто утримувати не буде.

Родріго перейшов в "Динамо" в 2005 році. У вищій лізі у складі команди дебютував 3 квітня 2005 року в матчі з командою "Металург" З. Чемпіон України 2007 року. Другий призер чемпіонату України 2005 і 2006 років. Володар Кубка України 2005, 2006 і 2007 років. Володар Суперкубка 2006 року. Контракт з клубом підписаний до 2010 року.
Зараз ви читаєте новину «Захисник "Динамо" Родріго може повернутися до Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі