пʼятниця, 22 листопада 2019 20:11

Захисник бразильського клубу зганьбився під час пробиття вирішального пенальті

Захисник бразильського клубу зганьбився під час пробиття вирішального пенальті
Каїка Олівейра не зміг забити вирішальний пенальті. Фото: з відкритих джерел

Гравець футбольного клубу "Пайсанду" Каїка Олівейра зганьбився під час пробиття пенальті у вирішальному матчі своєї команди.

У фіналі бразильського Кубка Верді зійшлись команди Куяба і Пайсанду (5:4). Основний час переможця не виявив, тож команди мали виконувати післяматчеві пенальті. Результат гри вирішив постріл Каїки Олівейри, який був не просто неточним, але нереально безглуздим – гравець взяв дуже довгий розбіг, потім дуже повільно крок за кроком наближався до м'яча, згодом зупинився, відступив від нього на крок і пробив повз ворота. Футболіст хотів влаштувати шоу і йому це вдалось.

Зрештою, навіть якби Олівейра влучив у сітку, його гол не було б зараховано – за правилами ФІФА виконавець пенальті не може зупинятися і відходити від м'яча під час пробиття пенальті, пише "Футбол 24"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній зірковий тренер української команди їв корм для котів

Кубок Верді – один з трьох клубних національних кубкових турнірів, поряд з Кубком Бразилії і Кубком Нордесте, в якому визначаються представники від Бразилії у південноамериканських міжнародних кубках. Володар Кубка Верді отримує місце в Північноамериканському кубку КОНМЕБОЛ на наступний рік.

Зараз ви читаєте новину «Захисник бразильського клубу зганьбився під час пробиття вирішального пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі