вівторок, 08 травня 2007 11:32

Загинув екс-чемпіон світу з боксу Дієго Корралес

 

Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях 29-річний американець Дієго Корралес загинув в автокатастрофі, в яку він потрапив у Лас-Вегасі, повідомляє Євроспорт.


Корралес у вівторок вночі мчався на великій швидкості на своєму мотоциклі й врізався в машину, що їхала попереду. Це відбулося за 10 км на захід від Лас-Вегаса. За словами менеджера, Корралеса викинуло з сидіння і він пролетів чималу відстань. Свій гоночний мотоцикл боксер купив недавно.

Перший чемпіонський пояс (найлегша вага - версія IBF) Дієго завоював в 22-річному віці . До 2001 року ніхто не міг перемогти Корралеса, поки це не зробив такий же непереможний Флойд Мейвезер-молодший.

Після цієї поразки боксер відсидів 14 місяців у в"язниці за побиття його вагітної дружини.

У 2003 він повернувся на ринг, програвши Хоелю Касамайору, але вигравши чемпіонський пояс в легкій вазі за версією WBO у бразильського героя Аселіно Фрейтаса. У жовтні 2005 Дієго втратив чемпіонський пояс в матчі реванші проти Хосе Луїса Кастільйо.

Останній бій Корралеса відбувся 7 квітня, який він програв Джошуа Клотті по очках.

Всього на професійному рингу боксер провів 45 боїв (40 перемог, 33 нокаутом).

Зараз ви читаєте новину «Загинув екс-чемпіон світу з боксу Дієго Корралес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі