понеділок, 11 квітня 2011 16:44

За перемогу над "Шахтарем" гравцям "Оболоні" випишуть підвищені преміальні

За перемогу над "Шахтарем" гравцям "Оболоні" випишуть підвищені преміальні

За другу перемогу в чемпіонаті над донецьким "Шахтарем" гравці "Оболоні" отримають підвищені преміальні. Згідно з існуючим в клубі тарифом, виїзна перемога оцінюється в 30 тисяч гривень (трохи менше 4 тисяч доларів). Однак за три очки у матчі з лідером, та ще й на його полі, керівництво клубу вирішило віддячити гравців подвоєними преміальними.

Таким чином, за переможний матч у Донецьку кожен з футболістів столичної команди отримає по 60 тисяч гривень (7,5 тисячі доларів).

До речі, відразу після матчу "пивовари" самі зробили собі свято, влаштувавши в роздягальні "Донбас Арени" джакузі з пива. Але і це ще не все. За традицією, що склалася, сьогодні у "Оболоні" командний виїзд на шашлики. Готувати їх будуть два героя матчу в Донецьку - воротарі Олександр Рибка і Ігор Березовський. І якщо перший "виставиться" ще й за день народження (вчора Олександру виповнилося 24 роки), то другий - за сухий дебют в прем'єр-лізі.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Оболонь" завершився перемогою "пивоварів" з рахунком 1:0. Переможний гол на 86-й хвилині забив Сергій Кучеренко. Слід зазначити, що гру кияни завершували у меньшості: на 61 хвилині з поля був вилучений Вадим Панас.

Зараз ви читаєте новину «За перемогу над "Шахтарем" гравцям "Оболоні" випишуть підвищені преміальні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі