субота, 10 жовтня 2009 13:44

За перемогу на ЧС-2010 англійські футболісти отримають по 400 тисяч фунтів

За перемогу на ЧС-2010 англійські футболісти отримають по 400 тисяч фунтів

Кругленьку суму зароблять зірки англійської національної команди, якщо команда завоює Кубок світу, який наступного літа відбудеться в ПАР.

Англія вже достроково гарантувала вихід у фінальну частину, здобувши вісім перемог у восьми матах, і поєдинки з Україною і Білоруссю в турнірному плані для англійців не мають значення. Зате актуальним стає питання преміальних, які отримає збірна Фабіо Капелло за виступ на Мундіалі.

За інформацією британського таблоїду "The Sun", Футбольна асоціація Англії готова виділити 5,5 млн. Фунтів (майже 6 млн. євро) за завоювання золотих медалей на ЧС-2010, причому сума преміальних буде пропорційно розподілена між футболістами в залежності від їхнього внеску в перемогу, тобто участі в матчах .

Це означає, що зірки англійської збірної, які виходять в основі, в разі перемоги до завойованого трофея додадуть приблизно 400 000 фунтів на свій банківський рахунок.

Терикон
Зараз ви читаєте новину «За перемогу на ЧС-2010 англійські футболісти отримають по 400 тисяч фунтів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі