пʼятниця, 17 жовтня 2008 16:33

За НСК "Олімпійський" візьмуться у грудні

За НСК "Олімпійський" візьмуться у грудні
Державна архітектурна інспекція закінчить експертизу проекту НСК "Олімпійський" 5 листопада, а будівництво стадіону почнеться на початку грудня. Про це повідомив міністр з питань сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко під час інтернет-конференції.

"Концептуальний проект, який ми отримали від проектувальника, проходить експертизу в держархітектурний інспекції і до 5-го листопада ми плануємо її закінчити, затвердити проект і призначити кошторис", - сказав міністр.

Павленко додав, що наразі міністерство у питанні НСК "Олімпійський" дотримується всіх термінів УЄФА, а по деяких позиціях навіть випереджає їх. Він повідомив, що будівництво стадіону почнеться на початку грудня. Міністр також виказав упевненість, що політична ситуація у країні жодним чином не вплине на підготовку до Євро-2012.

"Я впевнений, що план підготовки до Чемпіонату буде виконаний у максимальних об"ємах. Міністерство відповідає за підготовку спортивних об"єктів, тренувальних центрів і фанзон, отже, на сьогодні я не бачу жодної проблеми по проектах, за які відповідає міністерство", - сказав Павленко.

"Sport.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «За НСК "Олімпійський" візьмуться у грудні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі