вівторок, 26 лютого 2008 15:48

За крики "а ля Шарапова" дівчинку вигнали з тенісного клубу

За крики "а ля Шарапова" дівчинку вигнали з тенісного клубу

Австралійський тенісний клуб MountCarmel TennisClub виключив дев"ятирічну дівчинку Лорін Едвардс за те, що під час гри вона імітувала знамениті крики Марії Шарапової, схожі на стогони. Едвардс зізналася, що росіянка є її улюбленою тенісисткою, а крики допомагають їй краще грати.

Дівчинку виключили з клубу близько двох тижнів тому, коли під час матчу суперниця Едвардс поскаржилася на її крики. За словами батька юної тенісистки Данкана Едвардса, йому пообіцяли знову зарахувати його дочку в клуб, якщо він пообіцяє, що вона змінить свою поведінку на корті і перестане кричати.

Едвардс розповів, що Лорін почала займатися тенісом у чотири роки і завжди видавала характерні звуки, завдаючи ударів по м"ячу.

- Чого вони хочуть від мене? Щоб я закрив їй рот прищіпкою? Коли їй сказали про виключення, вона заплакала прямо на корті. Вона була в такому стані, що мені довелося забрати її додому в середині матчу, - зізнався Едвардс.

Тренер Лорін Едвардс, який також був незадоволений особливістю поведінки тенісистки на корті, називав її Лорін Шарапова. Віце-президент клубу MountCarmel TennisClub Пол Хеккетт відмовився коментувати цей інцидент.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «За крики "а ля Шарапова" дівчинку вигнали з тенісного клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі