четвер, 06 березня 2008 10:19

За грубу гру Новіцкі дискваліфікували на один матч

За грубу гру Новіцкі дискваліфікували на один матч

Один з кращих гравців Національної баскетбольної асоціації (НБА) Дірк Новіцкі дискваліфікований на один матч за грубий фол проти капітана збірної Росії Андрія Кириленка. Росіянин, який отримав травму гомілкостопа, вже пропустив одну гру регулярного чемпіонату проти "Міннесоти" (5 березня), повідомляє AFP.

Інцидент за участю Кириленка і Новіцкі стався у матчі "Юта" - "Даллас" у ніч з 3 на 4 березня. На п"ятій хвилині зустрічі форвард "Маверікс", намагаючись не дати росіянинові набрати два очки легким кидком з-під кільця, ударив Кириленка по плечу різким рухом руки зверху вниз. Нападаючий "Юти" впав на спину, пошкодивши при цьому правий гомілкостоп.

НБА розглянула епізод з травмою Кириленка і дискваліфікувала Новіцкі на один матч. Німець пропустить гру регулярного чемпіонату проти "Х"юстон Рокетс" (6 березня). Новіцкі вже приніс вибачення Кириленку, підкресливши, що він не хотів завдати суперникові травми.

Зараз ви читаєте новину «За грубу гру Новіцкі дискваліфікували на один матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі