пʼятниця, 16 листопада 2018 14:12

За гравця збірної України пропонували шалені гроші в Англії

За гравця збірної України пропонували шалені гроші в Англії
Зінченко міг опинитися в іншому англійському клубові. Фото: ФК "Шахтар"

Гендиректор російської "Уфи" Шаміль Газізов розкрив деякі подробиці трансфера футболіста збірної України Олександра Зінченка в англійський "Манчестер Сіті".

"Найдорожчий перехід в історії "Уфи"? Олександр Зінченко. Хоча його можна було продати значно дорожче. Саша просто хотів перейти саме в "Манчестер Сіті". Інший клуб АПЛ пропонував шалені гроші, була чимала зацікавленість, але я не шкодую. Я знав, що продаж гравця з "Уфи" до "Сіті" буде для нас проривом.

Як Зінченко просив відпустити саме до "Ман Сіті"? Просто: "Камілич, я хочу до Гвардіоли".

Історія тривала довго. Ми знали про інтерес до Зіни. Спочатку кілька місяців йшли тягучі переговори, а останні 3 місяці - реальна активність. Десь відомості проскакували, але ми її намагалися стримувати. Коли трансфер відбувся, ніхто не повірив! Всі думали, що це якась сумбурна фантазія. Мовляв, провінція зовсім знахабніла. Ми і зараз не розкриваємо інформацію про переходи", - цитує президента "Уфи" "Чемпіонат".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Сіті" - "Шахтар" 6:0. Машина Гвардіоли знищила "гірників"

Зінченко грав за ФК "Уфа" в 2015-2016-х, після чого перебрався в англійський чемпіонат.

Зараз ви читаєте новину «За гравця збірної України пропонували шалені гроші в Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі