пʼятниця, 04 жовтня 2013 13:41

За будівництвом арени Євробаскету-2015 у Львові можна спостерігати он-лайн

Інвестор будівництва мультифункціональної арени у Львові компанія United Basketball Investments (UBI) запустила корпоративний сайт, на якому можна спостерігати за процесом будівництва майбутньої арени до Євробаскет-2015 он-лайн.

United Basketball Investments - інвестор і девелопер чотирьох мультифункціональних арен у Києві, Львові, Одесі та Дніпропетровську, які будуються в рамках підготовки України до європейського чемпіонату з баскетболу. До II кварталу 2015 компанія планує повністю завершити будівництво чотирьох мультифункціональних арен, інвестувавши близько 200 млн. доларів в об'єкти і розвиток інфраструктури прилеглих до територій.

Майданчик знаходиться на вул. Кульпарківській, 226. Загальна площа: 24 489 м. кв.

Місткість: 6 000 місць (для баскетболу), 6 600 - для концертів (4700 – місць для сидіння + 1900 місць у фан-зоні).

На початок жовтня укладено інвестиційний договір про користування земельною ділянкою з комунальним підприємством, договір затверджений сесією місцевої ради. Проект знаходиться на фінальній стадії проектування, проводяться роботи з підготовки ділянки до реалізації будівельного проекту. У жовтні - листопаді 2013 планується розгорнути повномасштабні будівельні роботи.

Наразі фактичні інвестиції в проект Львівської мультифункціональної арени склали 6,5 млн. грн. (інвестиції включають витрати компанії на отримання вихідних даних для проектування, виконання проектних робіт, а також підготовчі роботи будівництва), загальна вартість проекту – близько 35 млн. доларів. На сьогоднішній день фінансування будівництва відбувається за рахунок власних коштів компанії.

Мультифункціональна спортивно-розважальна арена у Львові зможе прийняти понад 100 видів спорту, при цьому за ніч трансформується зі спортивної арени на концертний або виставковий майданчик. Об'єкт реалізовується відповідно до вимог європейської асоціації баскетболу FIBA. Технічна оснащеність об'єкту дозволить приймати не тільки спортивні чемпіонати європейського рівня, а й розважальні шоу зірок світового масштабу, а також різноманітні ділові заходи.

Зараз ви читаєте новину «За будівництвом арени Євробаскету-2015 у Львові можна спостерігати он-лайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі