середа, 16 травня 2007 09:53

З наступного сезону Плющенко, Тотьмяніна та Марінін продовжать виступати в любителях

  Тетяна Тотьмяніна і Максим Марінін
Тетяна Тотьмяніна і Максим Марінін

Олімпійські чемпіони 2006 року з фігурного катання Євген Плющенко, Тетяна Тотьмяніна та Максим Марінін з наступного сезону продовжать виступи у любителях. Спортсмени пропускали післяолімпійський сезон 2006-2007, повідомляє "Весь Спорт".

- Тренери фігуристів підтвердили, що ті настроєні і готуються повернутися у любительське фігурне катання. Точніше, залишитися з ним. Бажання є, з можливостями теж, упевнений, усе в порядку, - розповідає президент Федерації фігурного катання на ковзанах Росії Валентин Пісєєв. - Наші лідери, щоправда, почнуть виступати не з самого початку сезону. Найімовірніше, вперше на лід вони вийдуть на чемпіонаті Росії, який відбудеться 4-8 січня у Санкт-Петербурзі. Турнір буде дуже відповідальним, відбірковим на чемпіонати Європи та світу. Хоча Олексій Мішин сказав, що Плющенко може виступити і на Кубку Росії у Москві - 22-25 листопада.

Зараз ви читаєте новину «З наступного сезону Плющенко, Тотьмяніна та Марінін продовжать виступати в любителях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі