вівторок, 13 березня 2018 21:13

З Лінаресом побачимо найкращу версію Ломаченка

 

Після кількох тижнів непростих промоутерських переговорів контракт на бій між Василем Ломаченком та венесуельцем Хорхе Лінаресом таки підписали. Він пройде на 20-тисячній арені "Madison Square Garden" у Нью-Йорку, США, менш як за два місяці - 12 травня. Буде показаний на телеканалі ESPN.

Лінарес учетверте захищатиме титул WBA у легкій вазі. Для зустрічі з ним Ломаченко підніметься з другої напівлегкої - щоб завоювати чемпіонський титул у третій ваговій категорії. Хорхе вже встиг цього досягнути понад три роки тому.

Багато хто скептично дивився на можливість домовитись про цей поєдинок. Здебільшого через непрості стосунки між промоутерською компанією "Top Rank", яка представляє інтереси українця, і "Golden Boy Promotions" - співпромоутером венесуельця. Але суперечності між промоутерами не стали на заваді проведенню очікуваного мегафайту між двома бійцями у розквіті сил.

Цей поєдинок – саме те, що потрібно Василеві на цьому етапі кар'єри

Головні козирі Лінареса – більший досвід і краща якість опозиції у профі, перевага в антропометрії – 3 см у зрості і 9 см у розмаху рук, і, можливо, сильніший разовий удар. Він швидкий, маневрений, добре навчений і грамотний боксер. Василеві з ним точно не буде легко. Але з таким суперником він зможе показати весь техніко-тактичний арсенал, яким нині володіє. Лінарес не здасться на табуретці, як чотири попередніх суперники Ломаченка. Він дасть бій і можливість проявити свої найкращі якості українцеві. Цей поєдинок – саме те, що потрібно Василеві на цьому етапі кар'єри. Він зможе продемонструвати свій максимум і в хорошому стилі здобути перемогу. І Лінарес - саме той суперник, після проходження якого Ломаченко вперше зможе очолити рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко дебютує у легкій вазі

32-річний Лінарес не знає поразок 6 років. Його переможна серія складається з 13 поєдинків. Всього з грудня 2002 року – початку профі-кар'єри – венесуелець здобув 44 перемоги, 27 нокаутом, і зазнав трьох поразок – усі нокаутом. 30-річний Ломаченко за 4,5 роки у профі-боксі виграв 10 боїв, 8 нокаутів, і один програв.

Зараз ви читаєте новину «З Лінаресом побачимо найкращу версію Ломаченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі