субота, 14 вересня 2013 19:55

WOG Yalta Rally Fest. Екіпаж Салюк - Червоненко на екстримальній трасі вирвався в лідери перегонів

За підсумками першого дня WOG Yalta Rally Fest гонку очолив екіпаж Олександр Салюк - Євген Червоненко на Skoda Fabia S2000, який виступає за команду "Астана". Дует Червоненко - Салюк виграв усі шість спецділянок.

Слідом за лідерами розташувався український екіпаж Mentos Ascania Racing Валерія Горбаня та Володимира Корся (MINI JCW) . Замкнули трійку лідерів також українські представники MINI JCW Олексій Кікірешко і Андрій Ніколаєв.

І без того складна ялтинська траса стала серйозним випробуванням для екіпажів ще й через погодні причини - весь день в місті з перервами йшов дощ. Багато гонщиків зізналися, що зіткнутися з таким в Ялті довелося вперше, і уникнути великих неприємностей вдалося завдяки правильному вибору покришок.

" Сухим вийшов тільки старт і фініш, - зазначив після гонки Олександр Салюк. - Іноді, маючи кермо і педалі, просто відчував себе пасажиром. Тим не менш, задоволені сьогоднішнім днем. Завтра буде весело, так як прогноз погоди обіцяє те ж саме".

" У такій ситуації потрібно боротися зі своїм страхом. Тим не менш, бог милував Ялту, обійшлося без серйозних аварій і дай бог, щоб завтра було також", - сказав Євген Червоненко.

"Це була зимова їзда по льоду на тонкій гумі", - охарактеризував гонку Валерій Горбань.

"До фінішу доїхали, але підвіску зламали, отже за подіум боротися не зможемо. Мокра дорога, на жаль, не для нас", - з жалем зазначив Олексій Кікірешко.

Аварії в перший день уникнути не вдалося тільки українському екіпажу Юхим Важеєвський - Олександр Горбик на Mitsubishi Lancer.

П'ятірка лідерів після першого дня:

1 . Олександр Салюк - Євген Червоненко (Skoda Fabia S2000) 1:41:45,4

2 . Валерій Горбань - Володимир Корся (MINI JCW RRC) +2:46,8

3 . Олексій Кікірешко - Андрій Ніколаєв (MINI JCW RRC) +9:50,7

4 . Юрій Кочмар - Сергій Коваль (Mitsubishi Lancer Evo IX) +10:08,2

5 . Антон Кузьменко - Юрій Кузьмінов (Mitsubishi Lancer Evo IX) +10:42,4

Зараз ви читаєте новину «WOG Yalta Rally Fest. Екіпаж Салюк - Червоненко на екстримальній трасі вирвався в лідери перегонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі