понеділок, 03 березня 2008 19:38

Williams представила остаточний варіант розфарбування нової машини (ФОТО)

Третього березня, менше ніж за два тижні до початку чемпіонату, команда "Формули-1" Williams представила розфарбування своєї машини в сезоні 2008 року. "Стайня" відмовилася від офіційної презентації, а на зимових тестах використовувала шість проміжних колірних рішень, нарешті сьогодні, після оголошення спонсорських контрактів, був представлений фінальний варіант.

"Ми не ставимо перед собою конкретної цілі, а просто робимо все, що в наших силах. Минулого року перемога дісталася Ferrari, і наш орієнтир - вони, а не BMW. Очевидно, я буду розчарований, якщо машина не дозволить підібратися до лідерів. За результатами зимових тестів складно судити про форму команд, дуже багато хто показав хороший час. Деякі вважають, що Toyota як і раніше поза грою, а Ferrari отримає перевагу, але 1"20"8 у Ярно Труллі в Барселоні - це непоганий результат" - заявив один із засновників команди Патрік Хед.

"Ми знаємо, що нова машина краща за торішню, нам вдалося добряче додати в стабільності і керованості, але суперники теж не стояли на місці. Справжню розстановку сил побачимо тільки в Малайзії. Траса в Мельбурні унікальна і не дозволяє однозначно трактувати результати, але Гран Прі Малайзії пройде вже наступного тижня після Австралії, чекати залишилося недовго", - підсумував він.

F1news
Зараз ви читаєте новину «Williams представила остаточний варіант розфарбування нової машини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі