вівторок, 11 листопада 2008 17:31

Взимку "МанСіті" хоче позбутися Елано

Сьогодні Марк Хьюз вилетів в Абу Дабі для переговорів з шейхом Мансуром аль-Найяном з приводу трансферної політики на цю зиму.

Тренер "Сіті" планує масову "зачистку" гравців, які не вписуються в його бачення команди і серед них напевно опиниться бразилець Елано. Не дивлячись на те, що він почав набирати форму, Хьюз вважає, що Елано негативно впливає на бойовий дух в роздягальні і взагалі не той гравець, який допоможе Городянам пробитися в еліту. Також на продаж можуть піти Недум Онуоха, Дітмар Хаманн, Даріус Васселл, Хав"єр Гаррідо і Майкл Болл.

Основною метою Хьюза на трансферний сезон є посилення захисту - в шести з семи останніх матчів "Сіті" пропускали по два і більше м"яча і виглядали невпевнено у відбиті контратак. Основним кандидатом на переїзд до Манчестера вважають Вейна Бріджа, який програв місце в основі "Челсі" Ешлі Коулу і провів цього сезону лише чотири матчі чемпіонату.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Взимку "МанСіті" хоче позбутися Елано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі