четвер, 02 вересня 2010 19:28

"Вже видно світло в кінці тунелю" - Бандурко

"Вже видно світло в кінці тунелю" - Бандурко
Федерацію футболу України на засіданні учасників Прем"єр-ліги представляв перший віце-президент та виконавчий директор Олександр Бандурко.

"Учасники засідання провели добрі і продуктивні збори. Вже видно світло в кінці тунелю. Це була чергова спроба клубів домовитися. Я вважаю, рішення про проведення тендера на продаж телевізійних прав позитивним".

З 16 клубів тільки три були представлені президентами. На засідання прийшли Олег Бабаєв з "Ворскли", Вадим Рабинович з "Арсеналу" та Олександр Красильников із "Севастополя".

"Нічого страшного. На засіданні клуби делегували своїх представників. Головне, що було прийнято конкретне рішення. Чекати вже не довго. 20 жовтня буде проведено новий тендер. Всі хочуть об"єднання пулу і запровадження європейських стандартів."

Президент ПЛ Віталій Данилов звернувся до ФФУ з проханням повернути об"єднання право призначати час початку матчів. Зараз це роблять самі клуби.

"Все у комплексі буде розглянуло на засіданні виконкому ФФУ. Він відбудеться після матчів наших збірних."

Нагадаємо, 4 і 7 вересня національна збірна України зіграє з Польщею та Чилі. "Молодіжка" свої ігри проведе 3 та 7 вересня. Суперники – Франція та Словенія.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Вже видно світло в кінці тунелю" - Бандурко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі