четвер, 05 червня 2008 12:54

Вукіч до закінчення тижня піде з "Шахтаря"

Сербський хавбек "Шахтаря" Звонімір Вукіч, якому в липні виповниться 29 років, може перейти в ФК "Москви", очолювану українським тренером Олегом Блохіним, але не в статусі вільного агента. Контракт легіонера з донецьким клубом закінчується не цього літа, як він стверджував раніше, а тільки через рік. А значить, будь-який клуб, що побажає зараз вдатися до його послуг, зобов"язаний виплатити відступні "Шахтареві", повідомляє "Спорт-Експрес".

У Донецьку атакуючий півзахисник, що став в сезоні-2002/03 кращим бомбардиром чемпіонату Сербії та Чорногорії у складі бєлградського "Партизана" (22 голи), з"явився п"ять років тому. Дебютний сезон в "Шахтарі" для Вукіча склався вдало: у чемпіонаті України він забив 10 м"ячів і зробив стільки ж голевих передач. Але в наступній першості голів вже не було, й Вукіч втратив місце в складі.

Потім послідували оренди до "Портсмута" й "Партизану". У переможному для "Шахтаря" чемпіонаті України-2007/08 Вукіч виходив на полі всього чотири рази, в основному на заміну. Востаннє це трапилося в квітні.

- Відсутність ігрової практики і є головна проблема при продажі Вукіча, якого ми згодні відпустити, - сказав генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін.

Він відзначив, що росіяни готові розглянути питання про виплату компенсації "Шахтареві". Сума повинна бути еквівалентною тій, яку ми отримали б, звернувшись в Палату по вирішенню суперечок ФІФА, якби футболіст і клуб, що його запросив, знехтували контрактними зобов"язаннями Вукіча перед "Шахтарем".

Питання по переходу Вукіча хочуть вирішити до закінченняпоточного тижня.

Зараз ви читаєте новину «Вукіч до закінчення тижня піде з "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі