четвер, 11 вересня 2008 13:53

Вуельта. 11 етап. Гривко лідирував протягм 135 км

Протяжність рівнинної траси склала 178 кілометрів. Гонщики, що прямували з Калаорри до Бургоса, не почали відкладати в довгий ящик свої стратегічні розклади.

Після закінчення 38-ми кілометрів, пелотон очолило тріо з двох іспанців - Серафіна Мартінеса (XacobeoGalicia) і Хосе Антоніо Лопеса Жиля (Andaluc а) та українець Андрій Грівко, що затесався в компанію господарів. Ця компанія лідирувала на 135 кілометрах дистанції. Правда, поступово відрив скоротився до півтори хвилини, і під кінець гонки головні дійові особи вийшли на передній план - готовність боротися за перемогу висловили Rabobank і QuickStep.

Перемогу на етапі розіграли на спринтерському фініші. Іспанець Оскар Фрейре з Rabobank буквально вирвав її у свого опонента з QuickStep - бельгійця Тома Боонена. Аргентинець Хуан Хосе Хаєдо з CSC, випередив німця Еріка Цабеля (Milram) і став третім.

У загальному заліку лідерство зберіг іспанець Егої Мартінес (Euskaltel-euskadi). Гонщики команди Astana Леві Лайфаймер і Альберто Контадор, як і раніше, займають друге і третє місце в генеральній класифікації.

Нагадаємо, що остання супербагатоденка сезону завершиться 21 вересня в Мадриді.

Зараз ви читаєте новину «Вуельта. 11 етап. Гривко лідирував протягм 135 км ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі