неділя, 28 вересня 2008 14:18

Всесвітньо відомий велогонщик йде зі спорту

Німецький велогонщик, неодноразовий володар зелених майок "Тур де Франс" Ерік Цабель, оголосив про своє прощання з великим спортом.

"Я провів цього року безліч відмінних гонок, не відстаючи від своїх конкурентів. Не знаю, чи зможу на такому ж рівні провести ще сезон, тому зараз найвдаліший момент для кінця. Хочу подякувати моїм колегам, функціонерам та всім, з ким я пережив величезну кількість приголомшливих моментів у велоспорті. І, звичайно, особливу подяку хочу виразити команді Milram, яка подала мені неоціниму підтримку у важкий час", - сказав в ході чемпіонату світу в італійському Варезі гонщик Milram в інтерв"ю ТК "Євроспорт".

Свою останню гонку Ерік Цабель проведе 3 жовтня в Німеччині (Muensterland Giro). Німець є одним з найбільш титулованих велосипедистів Німеччини. У його активі - 12 перемог на етапах "Тур де Франс", чотири на гонці "Мілан - Сан-Ремо", також німець тричі перемагав на дистанції "Париж - Тур" і був кращим на "Амстел Голд Рейс".

Варто відзначити, що минулого року 38-річний спортсмен зізнався, що в 1996 році приймав заборонений препарат еритропоетин.

Sportnet

Зараз ви читаєте новину «Всесвітньо відомий велогонщик йде зі спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі