пʼятниця, 23 листопада 2007 14:10

Вщент згоріла нова дача Йожефа Сабо

Вщент згоріла нова дача Йожефа Сабо

Віце - президенту київського "Динамо" та колишньому тренеру команди Йожефу Сабо не пощастило з новою дачею, яку його сім`я побудувала поруч зі старою у Верхньому Студеному, що на Міжгірщині (Закарпаття).

Минулої п`ятниці вранці триповерхова дерев`яна споруда зайнялася полум`ям і згоріла до підмурка. Завдяки місцевому населенню та пожежникам домашні речі здебільшого вдалося врятувати.

На жаль, викликана з райцентру машина вогнеборців не змогла під`їхати до палаючої будівлі через вщент розбиту дорогу та ожеледицю. За попередніми даними, лихо сталося внаслідок порушення правил експлуатації обігрівальних приладів. Як повідомив начальник райвідділу ГУ МНС України Іван Іваниш, цьогоріч у районі вже сталося 33 пожежі, під час яких загинуло 2 людей.

За попередніми даними, сума завданих збитків дачному будинку Йожефа Сабо становить майже 1 млн. доларів, повідомляє sport.com.ua.


Зараз ви читаєте новину «Вщент згоріла нова дача Йожефа Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі