Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 14:56

Вперше м"ячики на US Open подає дівчина з ампутованою ногою (ФОТО)

Вперше в історії Відкритого чемпіонату США з тенісу м"ячі учасникам турніру подає дівчина з ампутованою ногою.

24-річна Келлі Бруно - колишня рекордсменка світу в бігу на параолімпійські дистанції 200 і 800 м. У червні вона в числі 400 кандидатів прийняла участь в першому відбірковому раунді. Успішно подолавши стартовий бар"єр, Бруно спочатку отримала право працювати на кваліфікаційному етапі чемпіонату, а потім і на поєдинках основної сітки турніру, пише "Гудок.ру".

Келлі Бруно - одна з 75 хлопчиків і дівчаток, що подають м"ячі на USOpen-2008. Їй не були потрібні якісь спеціальні запрошення для того, щоб отримати цю роботу.

"Більше всього я отримую задоволення від того, що перебуваю на корті зі спортсменами, - зізналася Келлі. - Я схиляюся перед їх атлетизмом і професіоналізмом. Завдяки цьому я відчуваю себе частиною великого дійства. Взагалі я люблю теніс, люблю дивитися його і трохи - грати".

"Це набагато важче, ніж я чекала. Для мене бігати не так важко, як стояти на одному місці під час розіграшу м"яча. Це мене просто вимотує. Звичайно, все в житті дається мені трохи складніше, ніж здоровим людям, але протез ніколи не був для мене великою проблемою. Я ходжу з ним все своє життя, так що я звикла. З іншого боку, це щодня випробування і перевірка на міцність", - заявила Бруно.

Зараз ви читаєте новину «Вперше м"ячики на US Open подає дівчина з ампутованою ногою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути