четвер, 26 червня 2008 15:04

Вперше Кубок Лібертадорес може виграти еквадорська команда

Клуб з Еквадору "ЛДУ" в першому фінальному матчі Кубка Лібертадорес на своєму полі з рахунком 4:2 завдав поразки бразильському "Флуміненсе" і зробив вагому заявку на завоювання почесного трофею, повідомляє РІА "Новости" з посиланням на офіційний сайт ФІФА.

Гравець команди з Кіто Б"єлер відкрив рахунок вже на другій хвилині матчу, а після десяти хвилин бразилець Конка його зрівняв - 1:1. Але три м"ячі Гуеррона, Кампоса та Уррутія в першому таймі довели рахунок до великого - 4:1. Лише м"яч Невеша в другій половині зустрічі зберіг бразильському клубу шанси на порятунок в домашньому матчі фіналу.

Кубок Сантадер Лібертадорес - футбольний турнір, який проводиться в Південній Америці серед кращих клубів своїх країн. Раніше клуби з Еквадору жодного разу не вигравали турнір за його 60-річну історію. На рахунку команд з Бразилії 14 почесних трофеїв.

Матч-відповідь відбудеться 2 липня в Ріо-де-Жанейро.

Зараз ви читаєте новину «Вперше Кубок Лібертадорес може виграти еквадорська команда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі