субота, 17 квітня 2021 10:21

Воротаря збірної Азербайджану нокаутували ударом ноги

Воротаря збірної Азербайджану нокаутували ударом ноги
Воротар "Карабаха" самостійно залишив поле. Фото: Azerisport. com

Голкіпер агдамського "Карабаху" Шахрудін Магомедалієв отримав травму голови в матчі 23-го туру чемпіонату Азербайджану з бакинським "Сабаілом".

В середині першого тайму нападник "Сабаіла" Аміль Юнанов в спробі дотягнутися до м'яча влучив ногою по голові Магомедаліева, що далеко вийшов із воріт. Нападник розбив Шахрудіну голову, а сам голкіпер впав на газон без свідомості. Епізод зіткнення Юнанова і Магомедаліева опублікувала прес-служба "Карабаху" в "Фейсбуці".

Медичний штаб надав Магомедалієву своєчасну допомогу - воротаря привели до тями і зробили перев'язку закривавленої голови. Шахрудін зміг самостійно покинути поле, замість нього на заміну вийшов Еміль Балаєв. Травмований голкіпер був доставлений в клініку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форвард "Рейнджерс" мало не вбив воротаря "Славії"

У серпні 2001 року на футбольному полі був смертельно травмований воротар збірної України та московського ЦСКА Сергій Перхун. Його вдарив головою форвард "Анжі" Будун Будунов. У Перхуна залишилися дружина і двоє дочок.

Зараз ви читаєте новину «Воротаря збірної Азербайджану нокаутували ударом ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі