четвер, 28 серпня 2008 11:39

Воронін та Глєб коментують перехід Павлюченка в "Тоттенхем"

Нападаючий "Ліверпуля" та збірної України Андрій Воронін заявив, що форвард "Спартака" Роман Павлюченко зможе добре проявити себе в лононськом "Тоттенхемі".

"Перш за все хочу привітати Романа. Він гратиме в хорошому клубі. Не випадково останнім часом "Тоттенхем" майже щороку фінішує в першій п"ятірці, регулярно виступає в єврокубках. Думаю, Павлюченко буде задоволений своїм вибором. Головне, щоб не було травм. Звичайно, бажаю йому успіху - вона потрібна завжди. Тим більше в прем"єр-лізі. Вважаю, на сьогоднішній день англійський чемпіонат - один з найсильніших, якщо не найсильніший, в Європі. Але є нюанси, деколи безпосередньо з футболом і не пов"язані. До багато чого, особливо на перших порах, тут треба звикати.

"Тут футбол різко відрізняється від того, в якій грають на континенті. І тим більше від російського. У Англії значно більше боротьби, гравці мислять на полі набагато швидше. Не завжди легко відразу перемкнутися на таку гру. Коли довгий час виступаєш в одному чемпіонаті, а потім переїздиш абсолютно в іншій, то, природно, все здається новим, незвичним. Але Павлюченко не перший рік грає на хорошому рівні, здорово виступив на європейській першості. Вважаю, він зуміє вписатися і в англійський чемпіонат."

"Роман йде в сильну команду з хорошими футболістами. Так, "Тоттенхем" невдало почав чемпіонат - поступився в двох стартових іграх. Зараз, думаю, лондонці постараються реабілітуватися і набиратимуть обороти. Якщо футболіста беруть за такі гроші, то на нього розраховують як на гравця основного складу. Я, звичайно, не тренер... Але хто ж в такій ситуації триматиме футболіста на лавці?" - цитує Вороніна "Спорт-Експрес".


Півзахисник "Барселони" Олександр Глєб теж розповів про свою думку з приводу переходу нападаючого в "Тоттенхем".

"Перехід в "Тоттенхем" для Романа великий, я б навіть сказав особистий успіх. Англійська прем"єр-ліга - це абсолютно інший, дуже високий рівень. Можете мені повірити, провів в ній три сезони. Але, звичайно, тільки час покаже, що у нього там вийде, наскільки виправданим виявиться перехід".

"Так, останнім часом великих перемог у "Тоттенхема" не було, але все одно - це команда дуже міцна, з багатими традиціями. Ви собі не уявляєте, який ажіотаж в Лондоні під час дербі "Тоттенхем" - "Арсенал". Ще раз скажу - те, що вибір керівників "шпор" ліг саме на Павлюченка, для росіянина - величезний успіх. Думаю, і сам Роман дуже хотів опинитися в Англії".

"Зараз важко однозначно сказати, чи підсилить Павлюченко "Тоттенхем". Але, віддавши за нього такі гроші, господарі клубу, природно, припускають, що росіянин підсилить їх команду. А як швидко проявить себе Роман - в першій же грі або в третій, - покаже час", - каже білорус.

Зараз ви читаєте новину «Воронін та Глєб коментують перехід Павлюченка в "Тоттенхем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі