понеділок, 21 липня 2008 16:17

Воронін не думає про перехід у "Гамбург"

Нападаючий англійського "Ліверпуля" Андрій Воронін прокоментував "Спорт-Експрес в Україні" чутки, що з"явилися днями, про його можливий перехід до німецького "Гамбурга".

"До мене підійшов Джеррард, що прочитав цю інформацію в газетах, і запитав: ти що, збираєшся до "Гамбурга"? Потім і я знайшов цю, вибачте на слові, "новину" в телетексті одного з німецьких каналів. Зізнатися, здивувався. Чи існує інтерес з боку "Гамбурга", не знаю. Я ж, чесно кажучи, ні про які переходи не думаю", - розповів Воронін.

Крім того, чутки прокоментував і агент Вороніна Андрій Головаш. "Не приховую, що інтерес до Вороніна існує. Останнім часом зі мною на зв"язок виходили декілька клубів, що демонстрували серйозні наміри відносно Вороніна. Але все це було не більше ніж розмовами. Зараз ми не ведемо переговорів про перехід Андрія. Я спілкувався з керівництвом "Ліверпуля", вони теж підтвердили: прощання з Вороніним не входить в їх плани. Тим більше дивно виглядають заяви, що з"явилися в пресі, про перехід футболіста", що вже мало не відбувся, - розповів Головаш.

Зараз ви читаєте новину «Воронін не думає про перехід у "Гамбург"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі