пʼятниця, 28 листопада 2008 16:38

Володимир Вірчис пішов з Universum

Український суперваговик Володимир Вірчис передумав завершувати свою боксерську кар"єру, про що він серйозно замислювався після поразки від Хуана-Карлоса Гомеса. Вірчис пішов з Universum Box-Promotion і тепер разом зі своїм менеджером Олегом Хьюгом буде сам вести свої справи.

"Ми вирішили припинити співпрацю з Universum", - говорить менеджер Вірчиса.

"Кар"єра Володимира ще далека від завершення. Вже зараз ми маємо декілька чудових пропозицій відносно його наступного бою. Подивимося чия пропозиція виявиться кращою. Не дивлячись на те, що він програв Гомесу він зараз є одним з кращих суперважкоатлетів планети і він здатний перемогти будь-кого, хто стане у нього на шляху".

Нагадаємо, після поразки від "Чорної Пантери" Вірчис повідомив: "Я давно чекав приводу, щоб завершити свою боксерську кар"єру. Адже у мене налагоджений бізнес, також потрібно приділяти час сім"ї. Роздвоєння ж ні до чого хорошого не приводить. Отже, швидше за все, на ринг більше не вийду".

box-web.de


Зараз ви читаєте новину «Володимир Вірчис пішов з Universum». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі