середа, 11 лютого 2009 12:09

Володимир Вірчіс готує Гомеса до бою з Кличком

Володимир Вірчіс готує Гомеса до бою з Кличком

21 березня в німецькому Штутгарті чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко проведе захист свого титулу в бою проти кубинця Хуана Карлоса Гомеса. Підготовка до бою іде повним ходом. Віталій запросив на спаринги американців Кріса Бірда і Тоні Томпсона, а от Гомеса до бою з Кличком готує екс-чемпіон Європи Володимир Вірчіс.

Віталій проводить підготовку в австрійських Альпах. Кличку підібрали відомих спаринг-партнерів – Кріса Бірда, якому програв свого часу Віталій і в якого двічі вигравав Володимир. А також Тоні Томпсона, якого перемагав Володимир. Обидва – шульги, повинні у ринзі копіювати манеру бою Гомеса, повідомляє proboxing.com.ua.

Вірчіс за статурою і стилем боксу подібний до Кличка


Гомес тренується Ніндорфі, що біля Гамбурга. Проводить спаринги зі своїм попереднім суперником – українцем Володимиром Вірчісом, у якого торік виграв бій за право зустрітися з чемпіоном світу. Екс-чемпіон Європи Володимир Вірчіс за статурою і стилем боксу подібний до Кличка. Проте, він ніколи не наближався до класу Кличка.

А тим часом, у продажу з"явилися квитки на бій Віталія Кличка проти Хуана Карлоса Гомеса. Чемпіон за версією WBC Віталій Кличко буде захищати свій титул проти кубинця Хуана Карлоса Гомеса 21 березня на арені Hanns-Martin-Schleyer Halle у Штутгарті. Придбати квитки можна вже можна на сайтах www.easyticket.de або www.eventim.de. Усі, хто хоче замовити квитки за телефоном, можуть звертатися на гарячу лінію +49 (0)711 - 2 55 55 55 або 0049 - 01805 - 57 00 70.

За матеріалами bild.de і klitschko.com
Зараз ви читаєте новину «Володимир Вірчіс готує Гомеса до бою з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі