четвер, 31 липня 2008 16:09

Володимир Кличко знову надихнув Хея на образи

Колишній абсолютний чемпіон в першій важкій вазі Девід Хей серйозно підійшов до питання переходу в суперважкий дивізіон. Він вже набрав 105 кг, що надихнуло його на чергові словесні випади в адресу Володимира Кличка.

"Я щойно повернувся до серйозних тренувань і вже набрав вагу в 232 фунти (105 кг). Кличко хвилювався, що я не буду достатньо великим, щоб зустрітися з ним, але ваги не брешуть, і я вже у формі. Я їм добре, живу добре і серйозно тренуюся. Жир займає всього 12% від моєї маси, і в даний час, навіть на цій ранній стадії, я в кращій формі, ніж більшість супертяжів".

"Я буду схожий в габаритах на Коррі Сандерса, коли боксуватиму з Кличком, - всі знають, що трапилося в тому поєдинку. Сандерс відправив Кличка в нокаут ударом, яким зазвичай б"є по м"ячу, коли грає в гольф. Уявіть, які пошкодження наніс би Сандерс, якби це був справжній удар. Коли моя права рука потрапить в Кличко, він пошкодує, що перебуває на рингу, а не в гольф-клубі", - заявив Девід Хей.

"Чемпіонат"

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко знову надихнув Хея на образи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі