субота, 01 листопада 2008 10:13

Володимир Кличко знайшов заміну Повєткіну

Чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версіями WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBF (Міжнародна боксерська федерація) українець Володимир Кличко проведе захист своїх титулів 13 грудня 2008 року в поєдинку з американцем Хасімом Рахманом. Бій відбудеться в німецькому Мангеймі на арені SAPArena. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на інтернет-видання Boxingscene.com. Спочатку планувалося, що 13 грудня Кичко-молодший зустрінеться з росіянином Олександром Повєткіним.

Повєткін є обов"язковим претендентом на титул IBF, і за правилами цієї організації Кличко повинен був зустрітися з росіянином на рингу до кінця 2008 року. Проте поєдинок зірвався через травму стопи, яку отримав Повєткін.

Рахман, якому 7 листопада 2008 року виповниться 36 років, двічі ставав чемпіоном світу у важкій вазі. На професійному рингу він провів 54 поєдинків, в яких взяв 45 перемог (36 - нокаутом) і потерпів шість поразок. Ще два бої за участю Рахмана завершилися внічию. Свій останній поєдинок Рахман провів з американцем Джеймсом Тоуні 16 липня 2008 року. У третьому раунді бій зупинили через розсічення у Рахмана.

Спочатку судді присудили перемогу Тоуні, проте згодом спортивна комісія штату Каліфорнія анулювала результат поєдинку і визнала таким, що не відбувся.

Володимир Кличко за свою кар"єру провів 54 поєдинків. Український важкоатлет отримав 51 перемогу (45 - нокаутом) і потерпів три поразки. Востаннє Кличко захистив свої титули 12 липня 2008 року. Українець нокаутував американця Тоні Томпсона в 11-му раунді.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко знайшов заміну Повєткіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі