вівторок, 28 листопада 2017 11:09

Володимир Кличко програв через 11,5 років

Володимир Кличко програв через 11,5 років
Володимир Кличко програв британцю Тайсону Ф'юрі і перервав свою переможну серію із 22-х боїв

Два роки тому завершилась ера домінування Володимира Кличка у надважкому дивізіоні. За один вечір, 28 листопада 2015 року, у німецькому Дюссельдорфі він позбувся одразу трьох чемпіонських титулів. Володимир програв британцю Тайсону Ф'юрі і перервав свою переможну серію із 22-х боїв. Вона тривала 11,5 років.

Кличко був дуже обережний, пасивний і неефективний. За 12 раундів поєдинку цілі досягли 52 удари з 231-го завданого. Ефективність Ф'юрі була на тому ж рівні. Але він виявився у півтора рази активніший. В підсумку судді віддали перемогу претендентові з різницею від трьох до п'яти очок. Ця поразка виявилась єдиною за суддівським рішенням у кар'єрі Володимира. Всього він п'ять разів покидав ринг переможеним.

Ця поразка виявилась єдиною за суддівським рішенням у кар'єрі Володимира. Всього він п'ять разів покидав ринг переможеним

2016-го року Кличко і Ф'юрі мали провести матч-реванш, однак він двічі зривався з вини британця. Врешті восени Тайсон добровільно відмовився від своїх титулів. До цього часу на ринг він так і не виходив. Планує зробити це навесні наступного року.

Після бою з Ф'юрі Володимир провів ще один поєдинок. 29 квітня цього року програв британцеві Ентоні Джошуа бій за два титули. І на початку серпня оголосив про завершення кар'єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які бої були визначальними у кар'єрі Володимира Кличка

За 20 років у профі-боксі Володимир Кличко провів 69 боїв: 64 виграв, 53 нокаути і п'ять програв. Він входить у десятку найкращих надважковаговиків в історії боксу.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко програв через 11,5 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі