середа, 19 березня 2008 11:30

Володимир Кличко очолює рейтинг авторитетного журналу "The Ring"

Володимир Кличко очолює рейтинг авторитетного журналу "The Ring"
Одне з найавторитетніших видань в світі боксу - журнал "The Ring" - опублікувало новий, незалежний рейтинг боксерів-суперважковаговиків.

Рейтинг очолює українець Володимир Кличко, який після перемоги над Султаном Ібрагімовим володіє чемпіонськими титулами за версіями IBF і WBO. Далі слідують чемпіони по інших версіях - Самюель Пітер з Нігерії (WBC) і Руслан Чагаєв з Узбекистану (WBA). Ця трійка лідерів не зазнала змін в порівнянні з попереднім рейтингом.

Росіянин Микола Валуєв піднявся з 5-го на 4-е місце, а його співвітчизник Олександр Повєткін - з 6-го на 5-е. Місця в десятці зберігають також росіяни Султан Ібрагімов (6-і) і Олег Маскаєв (7-і), який програв в березні Пітеру. Далі слідують українець Володимир Вірчіс і американець Тоні Томпсон, якого називають одним з головних претендентів стати суперником в наступному бою Володимира Кличка. Повернувся в топ-лист боксерів-суперважкоатлетів і екс-чеміпон світу американець Джон Руїс, який замикає десятку.

"Евроспорт"
Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко очолює рейтинг авторитетного журналу "The Ring"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі