середа, 16 липня 2008 18:57

Володимир Кличко: наша мама не переживе бій між своїми синами

Чемпіон IBF і WBO в суперважкій вазі Володимир Кличко розповів в інтерв"ю німецькому виданню Bild про те, що б було, якби відбувся поєдинок між ним і його старшим братом Віталієм, зазначивши при цьому, що такий бій ніколи не відбудеться.

"Поєдинок  став би нереальним побоїщем, - зазначив він. - Не дивлячись на братську любов, мова для кожного з нас також йшла б і про спортивну честь. Ми обидва надзвичайно честолюбні, а тому ніхто б з нас не став би поступатися. Нам напам"ять відомі всі сильні і слабкі сторони один одного. Проте розкрий я вам зараз свою тактику, то мимоволі дам важливі поради наступному супернику Віталія - чемпіону за версією WBC з Нігерії Самюелю Пітеру. А цього мені б, у жодному випадку, не хотілося робити".

Зі слів Володимира, в їх гіпотетичному бою з братом переміг би Віталій: "Оскільки люблю свого брата, то скажу, що Віталій, але тільки за очками. У любителях ми проводили спільні спаринги. Всяке траплялося, але, як правило, перемагав Віталій. Він був об"єктивно сильнішим. Проте ми дуже швидко помітили, що в цих жарких тренувальних "братських" боях балансуємо на межі серйозних травм. Тому припинили спарингуватися один з одним ще до переходу в професіонали і переїзду до Гамбурга".

На питання про те, чи можливо, об"єднавши сильні якості їх обох, створити досконалого боксера, Володимир відповів наступне: "Думаю так, якщо сумістити мою техніку, швидкість і роботу ногами з надзвичайною силою удару і фізичною стабільністю Віталія. Віталій боксує дуже ефективно. Нерідко суперники недооцінювали його".

Також Кличко-молодший зазначив, що ні за які гроші вони з Віталієм не вийдуть на ринг один проти одного. "Гроші означають в житті немало. Проте існують важливіші речі. Що таке гроші порівняно з серцем матері? Я знаю, що наша мама не переживе бій між своїми синами", - сказав Володимир.

Allboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко: наша мама не переживе бій між своїми синами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі