понеділок, 10 березня 2008 15:07

Володимир Кличко ім"я наступного суперника назве через тиждень

Чемпіон світу в суперважкій вазі IBF/WBO українець Володимир Кличко прокоментував підсумки поєдинку між Олегом Маскаєвим і Семюелом Пітером, який відбувся 8 березня в мексиканському Канкуні.

- Як мовиться, факти на лице. Олег Маскаєв так і не зміг утримати свій титул, що зробило новим чемпіоном світу за версією WBC у важкій вазі Семюела Пітера. Але в рингу завжди перемагає сильніший. Я чув заяви Пітера про те, що він готовий вийти в ринг проти мене, але мій старший брат Віталій, будучи Почесним чемпіоном світу за версією WBC, має право на проведення поєдинку проти Пітера. Віталій, неодмінно скористається своїм правом вийти в ринг проти Семюела, - сказав Кличко-молодший.

Владимир також підтвердив інформацію про те, що вже веде переговори про свій наступний поєдинок, який має намір провести в червні-липні. Проте, інформацію про те, де, коли і проти кого саме він вийде в ринг, Володимир обіцяв оповістити на прес-конференції, яка, швидше за все, відбудеться через тиждень.

"Спорт сегодня"
Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко ім"я наступного суперника назве через тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі