вівторок, 25 жовтня 2011 18:33

Володимир Кличко і Мормек мило поспілкувалися у Парижі
9

Фото: Reuters

Після прес-конференції в німецькому Дюсельдорфі абсолютний чемпіон світу у суперважкій вазі Володимир Кличко завітав у гості до екс-чемпіону світу француза Жан-Марка Мормека, повідомляє прес-служба братів Кличків. Мормек в Парижі вів себе розкутіше і пообіцяв журналістам, що 10 грудня стане "кінцем ери Кличко".

"Запам'ятайте цю дату - емоційно вигукував Жан-Марк. - Кличко буде нокаутований у Дюсельдорфі 10 грудня. Мені плювати на думку експертів, які не дають мені жодного шансу. Я збираюся не просто вийти на ринг, я збираюся нокаутувати Володимира і забрати всі його чемпіонські пояси. У мене колись був шанс стати абсолютним чемпіоном у важкій вазі, але я його не використав.

Зараз доля подарувала мені ще один унікальний шанс - стати абсолютним чемпіоном світу вже у надважкому дивізіоні. І я просто не маю права знехтувати цією прекрасною можливістю".

Кличко, вислухавши Мормека, потиснув плечима.

"Я не збираюся поступатися своїми поясами нікому - навіть на якийсь час. Незважаючи на всю мою повагу до Жан-Марка, за плечима якого славна багаторічна професійна боксерська кар'єра, він буде нокаутований у Дюсельдорфі. Поки що в моєму послужному списку 49 перемог нокаутом.

Мормек буде ювілейним, п'ятдесятим. Не сумніваюся, що це буде видовищний і цікавий бій. Уже в найближчі дні я вирушаю в тренувальний табір, де почну підготовку до поєдинку".

Нагадаємо, що для Володимира це буде 20-й бій, на кону якого стоїть звання чемпіона світу. І всього 60-й поєдинок на професійному рингу. Примітно, що у Володимира і Віталія на двох зараз 99 перемог (56 у Кличка-молодшого, 43 - у Кличка-старшого) на профі-рингу. Тобто, перемога над Мормеком стане ювілейною, сотою для братів Кличків.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко і Мормек мило поспілкувалися у Парижі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі