четвер, 11 травня 2017 18:58

"Волинь" позбавили 6 очок, команда залишає УПЛ - ЗМІ

"Волинь" позбавили 6 очок, команда залишає УПЛ - ЗМІ
Команда Віталія Кварцяного залишає УПЛ? Фото: segodnya.ua

Луцька "Волинь" позбавлена ​​шести очок у турнірній таблиці чемпіонату України за борг перед екс-футболістом Сашою Стевичем.

Про це повідомляє sportarena.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Волинь" 7 місяців не платить футболістам

У четвер, 11 травня, в клуб прийшов лист від Прем'єр-ліги, де повідомляють про зняття найближчим часом з клубу балів як покарання за невиплату заборгованості.

Вказівка ​​про позбавлення команди Віталія Кварцяного турнірних балів надійшла від ФІФА. Організацію повідомили, що клуб не виконав обіцянку про повернення боргу Саші Стевичу.

Екс-гравець "Волині" вже кілька разів йшов на поступки клубу в питанні сплати $70 тис. Він не отримав зарплату за кілька місяців 2013 року. Останнім терміном повернення грошей було 10 травня.

Після зняття очок "Волинь" залишається із 7 балами в активі. У "Дніпра", який йде на передостанньому місці - 19, у "Карпат" - 21. Зменшити відставання в 14 очок від рятівного 10 місця за 4 тури неможливо.

Зараз ви читаєте новину «"Волинь" позбавили 6 очок, команда залишає УПЛ - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі