середа, 25 вересня 2013 16:55

"Волинь" підписала румунського півзахисника

"Волинь" підписала румунського півзахисника
Матей гратиме в "Волині" під № 15. Фото: fcvolyn.net

Луцька "Волинь" підписала та заявила ще одного новачка. До команди на правах "вільного агента" прийшов румунський півзахисник Флорентін Матей.

Флорентін народився 15 квітня 1993 року. Його зріст 175 см, вага – 65 кг. Позиція на полі – атакуючий півзахисник.

Новачок "Волині" - вихованець бухарестської "Стяуа". Цій команді Флорентін віддав загалом 10 років. За основний склад румунського гранда дебютував 16 травня 2010 року у переможній грі (2:0) проти "Університаті" (Крайова). Влітку того ж року він перейшов в румунську "Унирю", зіграв 7 матчів та в наступному році підписав контракт із італійською "Чезеною", яка виступала в серії Б, крім того у його активі виступи за практично усі румунські дитячі та юнацькі збірні – від U-15 до U-20.

Клубній прес-службі Матей розповів, що радий бути у "Волині" і сподівається, що в нього та в команди все складеться добре, і, зважаючи на його молодий вік, Матей прогресуватиме тут.

"Кращий мій товариш в команді наразі Ерік Бікфалві, адже певний час ми грали в одному клубі – "Стяуа". Але з усіма хлопцями знаходжу спільну мову", - розповів Флорентін.

Додамо, що у "Волині" Флорентін гратиме під номером 15.

Зараз ви читаєте новину «"Волинь" підписала румунського півзахисника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі