вівторок, 21 жовтня 2008 16:05

Водне поло. Кубок України виграли севастопольці

У Дніпродзержинському басейні "МіКомп" завершилися фінальні ігри Кубку України 2008 з ватерполо серед чоловіків. Останній ігровий день подарував уболівальникам чимало яскравих та видовищних моментів і емоційних хвилин. Не дарма друга назва цього виду спорту - регбі на воді.

Як повідомили "СпортОнлайну" в Оргкомітеті змагань, спочатку у боротьбі за 3-е місце зійшлися збірна Львівської області та ВК "Київ". У результаті кияни виявилися сильнішими 11-8 (3-1; 2-1; 4-3; 2-3). А у фіналі за Кубок України між збірною м. Севастополя та комадою "БМК" (Харків) переможець став відомий лише у додатковий час 8-7(3-1; 2-4; 1-1; 1-1)(0-0; 1-0).

Головний тренер збірної м. Севастополя Вадим Кебало після закінчення гри зазначив: "Цього року Кубок України був напрочуд сильний - у плані підбору команд і організації турніру. І я дуже радий, що ми виграли. Останній, переможний м"яч у ворота суперників забив наш легіонер Вадим Іванов. Але взагалі всі гравці, виклалися по повній".

Зараз ви читаєте новину «Водне поло. Кубок України виграли севастопольці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі