четвер, 21 січня 2010 09:58

Влітку Срна стане батьком

Влітку Срна стане батьком

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна влітку стане батьком, а незадовго до цього футболіст і його наречена Мірела Форіч зіграють довгоочікуване весілля, повідомляє хорватська газета 24sata.

- Так, це дійсно так, я просто щаслива і це все, що я поки можу вам сказати!, - так прокоментувала новину журналістам мама Даріо - Мілка Срна.

Тим часом, сам футболіст перебуває на турецькому зборі. Срна тренувався за індивідуальною програмою - мучили болі в м"язах. Проте це не заважає хорватові випробувати нове взуття.

На тренування вже в загальній групі Даріо вийшов в оригінальних чорно-салатових бутсах - новинці від "Найк" (з цією фірмою у нього особистий контракт).

Можна не сумніватися, що взуття за традицією має нарис N33 Igor Srna - таким чином Даріо вшановує свого брата Ігоря (важко хворіє з дитинства). До речі, в арсеналі капітана "Шахтаря" налічується близько двадцяти пар бутс - різного кольору і дизайну.

Нагородних статуеток у вигляді бутси "Найкращому гравцеві" в різних турнірах в колекції Срни поки трохи менше, а найзаповітнішою напевно є "Золота бутса", яка вручається найкращому гравцеві Європи.

За матеріалами Блик, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Влітку Срна стане батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі