вівторок, 08 травня 2007 11:56

Власник "Стяуа" готовий відпустити Оларою в "Динамо"

 

Тренер румунської "Стяуа" Космін Оларою, 37 років, оцінив інтерес, який, згідно чуток, проявляє до нього київське "Динамо", повідомляє football.ua з посиланням на Динамоманія.

Проте він сказав, що за домовленістю з президентом армійців Джіджі Бекалі він до літа залишиться в команді.

- Є цілком реальний інтерес з боку київського "Динамо". Контакти мали місце, але між мною та Джіджі є домовленості, які я повинен поважати. Я ніколи не порушував даного слова - до речі, коли Джіджі перший раз запросив мене в "Стяуа", я відмовив йому саме через це, - і зараз я не збираюся відмовлятися від своїх обіцянок, - заявив Оларою, під керівництвом якого в останніх турах чемпіонату Румунії "Стяуа" отримала чотири перемоги підряд.

Після того, як тренер "Стяуа" Космін Оларою в ексклюзивному інтерв"ю виданню "Фанатик" визнав, що київське "Динамо" зробило йому пропозицію очолити команду, президент армійського клубу Джіджі Бекалі заявив, що тренер нічого не говорив йому про цю пропозицію, але що якщо Оларою хоче піти, він не стане цьому перешкоджати, оскільки вдячний йому за все хороше, що він зробив для "Стяуа".

- Олі нічого не говорив мені про київське "Динамо". Але у нас рабів немає, і якщо він хоче піти, я не стану йому заважати. Він вільний піти, оскільки за час свого перебування в "Стяуа" він багато зробив для команди. Так само як я відпустив Протасова до закінчення терміну контракту, так я готовий поступити і в даному випадку, - повідомив Бекалі.

Оларою очолює "Стяуа" з 2006 року, замінивши на цій посаді Олега Протасова. З хорошою командою, що залишилася після українця, Космін виграв чемпіонат Румунії й зіграв в груповому турнірі Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Власник "Стяуа" готовий відпустити Оларою в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі